Actualitat

Debat a TV3

El 17 de maig, Carla Aguilar-Cunill va participar en el debat televisat de TV3. Si voleu veure el vídeo complet podeu accedir mitjançant el següent LINK.

Debat al Barri del Port

El 17 de maig, la nostra candidata Eva Martí va participar en l’interessant debat que va organitzar el Barri del Port.

Obrim les portes al nostre local de campanya

El 10 de maig hem inaugurat el nostre local de campanya d’En Comú Podem Tarragona al carrer Francesc Bastos 6 (Tarragona). Si voleu posar-vos en contacte amb nosaltres recordeu enviar-nos un mail a tgnencomupodem@gmail.com o al nostre número de telèfon: 655 36 52 92

Toni Peco

Inici de Campanya

A les 00.00 del 10 de maig l’equip de campanya d’En Comú Podem Tarragona va realitzar la tradicional pegada de cartells en la Rambla Nova.

Debat Cadena SER Tarragona

El passat 9 de maig Carla Aguilar-Cunill va estar en el debat de la cadena SER. Si voleu sentir el debat podeu fer-lo a través del següent link: https://cadenaser.com/emisora/2019/05/10/ser_tarragona/1557467059_028584.html

Debat ACN

El 8 de maig l’Agència Catalana de Notícies ens va convidar a un debat junt els/les altres alcaldables de Tarragona. En aquest debat Carla Aguilar-Cunill va parlar de la necessitat del canvi a Tarragona, i va recordar a la candidata del PSC, Begoña Floria, que no cal tenir superpoderes per a saber que el votant socialista no vol un pacte amb la dreta més reaccionària a Tarragona.

Participants al debat de la ACN

Tuitaires tarragonins

Fa unes setmanes els tuitaires tarragonins ens van convidar per passar una bona estona amb ells i elles, però sobretot per respondre a les inquietuds que planteja avui en dia la ciutadania respecte als problemes reals de la nostra ciutat.

Entre d’altres coses, destaquem el nostre suport a aquests tipus d’iniciatives, on els i les líders polítiques que volen asumir un rol en la política institucional i per tant representar a les ciutadanes de Tarragona, han d’assumir amb naturalitat aquestes iniciatives que fan que poguem interactuar directamente amb la gent.

8 de març

Arrenca la setmana del 8 de març, on Tarragona tornarà a sortir als carrers per denunciar la violència masclista i posa fre a aquells que volen tornar al passat i treure’ns els nostres drets, deixant una societat on la igualtat entre homes i dones no sigui efectiva.

A Tarragona durant tot el 8 de març es duran a terme diversos actes, tanmateix, l’esdeveniment més esperat tindrà lloc a les 19:00h a la Plaça Imperial Tarraco

Us esperem a tots i totes!

Principi d’acord

Principi d’acord aconseguit entre En Comú i Podem Tarragona per a presentar una candidatura conjunta a les eleccions municipals, amb Carla Aguilar-Cunill com a número u i Hermán Pinedo Sánchez com a número dos.

En un moment de fragmentació de les forces polítiques, Podem i En Comú han mantingut la ferma convicció que juntes som més fortes, convicció que té com a fruit aquesta candidatura conjunta. Perquè creiem fermament que la ciutadania mereix un projecte polític fort i valent, capaç d’anar més enllà de les sigles de partit i amb un compromís real amb el seu territori.

Estem construint un projecte amb un objectiu clar: construir una nova Tarragona. Aquesta nova Tarragona naixerà de la il·lusió de la gent, que necessita un canvi i necessita noves formes de viure la ciutat. Naixerà del treball en equip, de la participació oberta i de la construcció conjunta d’alternatives reals i ilusionadoras.

Plantegem així una nova alternativa a la gestió de l’ajuntament de Tarragona. Considerem que és el moment d’un canvi de govern municipal, davant un model desgastat i caduc, volem un model jove i nou, participatiu, feminista, ecologista i transversal. Un model de ciutat fet a mesura per a Tarragona i capaç de situar la nostra ciutat en l’avantguarda de la gestió municipal actual.

Per a això, partim d’un equip de ciutadans i ciutadanes dels diferents barris de Tarragona, disposats a encaixar les diferents realitats de la ciutat i a plantejar propostes des de baix, que recullin el neguit de tota ciutadania. Partim d’un equip divers també en els seus perfils i procedències, en el qual podem trobar persones amb trajectòries municipals en diferents àmbits, com les associacions veïnals, els moviments socials, la lluita obrera i sindical, els partits d’esquerres i també perfils tècnics en diferents àmbits com la geopolítica o la salut.

Perquè juntes som més fortes. En Comú Podem

Carla Aguilar-Cunill i Hermán Pinedo

A %d blogueros les gusta esto: