Eleccions 2019

Acte Central de Campanya

Comença la campanya!

Aquesta nit de 9 a 10 de maig a les 00.00 comença la campanya per a les pròximes municipals. Des d’En Comú Podem estem segurs que aconseguirem un gran resultat, però sens dubte serà entre totes i tots. 
Per tot això t’animem a participar avui en la pegada de cartells que inaugura la campanya. Hem quedat a les 23.40 en Rambla Nova cantonada amb Carrer Unió per a anar totes juntes.
Recorda que si vols ser apoderada o apoderat i participar activament en la campanya només has de respondre a aquest mail.
___
Esta noche a las 00:00 arranca la campaña para las próximas municipales. Desde En Comú Podem estamos seguros que lograremos un gran resultado, pero sin duda será entre todas y todos. 
Por todo ello te animamos a participar hoy en la pegada de carteles que inaugura la campaña. Hemos quedado a las 23:40 en Rambla Nova esquina con Carrer Unió para ir todas juntas.
Recuerda que si quieres ser apoderada o apoderado y participar activamente en la campaña sólo tienes que responder a este mail.

#GuanyemUnaNovaTarragona

Jornades participatives!

Des d’En Comú Podem estem orgulloses i orgullosos de construir el nostre programa polític des de la participació ciutadana per a una Tarragona que respongui a les necessitats de la gent.

Cada setmana tindrem el plaer de trobar-nos amb tots i totes en un barri diferent per tal d’escoltar-vos, parlar i debatre sobre els temes que ens aneu proposant.

Estigueu atents de les properes jornades i participeu!

Sant Pere i Sant Pau, juntament amb Sant Salvador ja s’han estrenat

Sant Pere i Sant Pau

Sant Salvador

Mitjans de comunicació

Una vegada fet oficial l’acord, és hora de posar-nos a treballar! Ahir Carla Aguilar i Hermán Pinedo van donar una entrevista al Tac12 que podreu veure durant els propers dies.

Som conscients que serà una campanya molt dura, on la informació i la desinformació a vegades es veuen contraposades. És per això, que des de ja, volem dirigir-nos a la ciutadania a través dels mitjans de comunicació per tal que coneixeu les nostres propostes i el nostre model de ciutat que volem.

t

A %d blogueros les gusta esto: